Arkiv for aktuelle saker

Julekalender

Mandag 2. desember kjører vi i gang Revetal biblioteks julekalender! Finn pepperkaka og bli med i trekningen av premier.

Nasjonalbiblioteket National Library of Norway

Tilgang til Nasjonalbibliotekets pliktavleverte materiale

Gjennom ditt lokale folkebibliotek kan du få digital tilgang til Nasjonalbibliotekets pliktavleverte materiale, så lenge det brukes til forsknings- og dokumentasjonsformål.

Symbol for familieparkering

Nye aktiviteter for småbarnsforeldre

Fra denne høsten blir det bæretreff og småbarnsang på biblioteket!

Sommerles 1

Sommerles-vinneren er kåret

Tilla og hennes klasse 2B på Kirkevoll skole ble Sommerles-vinneren i år.

Følg oss i sosiale medier

Vi er der du er – nå også på Instagram!

Lånekort

Endelig er de nye lånekortene her 🙌

Elektrisk sykkel med oppbevaringsboks. Dekorert med PressReader-grafikk. Foto.

På sykkel i Vestfold

Vestfoldbibliotekene kommer til å rulle rundt i fylket på splitter nye el-sykler i sommer! ツ Sees vi på en Vestfold-strand?

Reklame Sommerles 2019. Tegning. Bilde.

Sommerles 2019 snart her!

Den 1. juni går endelig startskuddet for den landsomfattende lesekampanjen Sommerles.no for alle skolebarn i 1. til 7. klasse! Se filmen med Mari Moen Holsve og Jørn Lier Horst her!

Kvinner fra ulike kulturer som leser. Av Anna Fiske. Illustrasjon.

Bli med på lesetimen!

I anledning Bokåret 2019 inviteres du til å bli med på Lesetimen og få sjansen til å vinne en spennende premie.

Ugandas flagg

Ungdommer har skrevet om bibliotek og bøker

Den 30. april hadde ungdomsskoleelevene Kristine og Moa arbeidsdag på biblioteket, i forbindelse med Prosjekt Katwedag.

Maiblomst 2018 slide

Maiblomster og nasjonal lesedugnad

Lørdag 4. mai har Våle Sanitetsforening høytlesing for barn kl. 13.00 på biblioteket.

Marvel bilde

Er superhelter noe for deg?

Trenger du en innføring i Marvels superheltunivers, eller bare en liten oppfrisking, før den siste filmen om Avengers når kinoene?