Arkiv for aktuelle saker

Lånekort

Endelig er de nye l√•nekortene her ūüôĆ

Elektrisk sykkel med oppbevaringsboks. Dekorert med PressReader-grafikk. Foto.

På sykkel i Vestfold

Vestfoldbibliotekene kommer til √• rulle rundt i fylket p√• splitter nye el-sykler i sommer! „ÉĄ Sees vi p√• en Vestfold-strand?

Reklame Sommerles 2019. Tegning. Bilde.

Sommerles 2019 snart her!

Den 1. juni g√•r endelig startskuddet for den landsomfattende lesekampanjen Sommerles.no for alle skolebarn i 1. til 7. klasse! Se filmen med Mari Moen Holsve og J√łrn Lier Horst her!

Kvinner fra ulike kulturer som leser. Av Anna Fiske. Illustrasjon.

Bli med på lesetimen!

I anledning Bokåret 2019 inviteres du til å bli med på Lesetimen og få sjansen til å vinne en spennende premie.

Ugandas flagg

Ungdommer har skrevet om bibliotek og b√łker

Den 30. april hadde ungdomsskoleelevene Kristine og Moa arbeidsdag på biblioteket, i forbindelse med Prosjekt Katwedag.

Maiblomst 2018 slide

Maiblomster og nasjonal lesedugnad

L√łrdag 4. mai har V√•le Sanitetsforening h√łytlesing for barn kl. 13.00 p√• biblioteket.

Marvel bilde

Er superhelter noe for deg?

Trenger du en innf√łring i Marvels superheltunivers, eller bare en liten oppfrisking, f√łr den siste filmen om Avengers n√•r kinoene?

verdensbiblioteket. skjermdump

Verdensbiblioteket er her!

Den 26. mars ble Verdensbiblioteket.no offisielt lansert. Her finner du e-b√łker og lydb√łker p√• flere spr√•k, som er tilgjengelige for str√łmming gjennom tjenesten.

freestocks org 604033 unsplash

Påske Рåpningstider

Snart påske! Her er våre åpningstider.

Revetal bibliotek

Bruk biblioteket 07-23!

Nå kan du få tilgang til biblioteket 07-23 alle dager, hele året!

Bibliofilappen

Bibliofil-appen i ny drakt

Få biblioteket rett i lomma med Bibliofil-appen. Nå med nytt design!

juliana kozoski 733679 unsplash

Ut i verden

Revetal bibliotek er med p√• den nasjonale feiringen av Bok√•ret 2019 som markerer 500 √•r med trykte norske b√łker.