Ungdommer har skrevet om bibliotek og bøker

Den 30. april hadde ungdomsskoleelevene Kristine og Moa arbeidsdag på biblioteket, i forbindelse med Prosjekt Katwedag. I løpet av dagen ble de bedre kjent med biblioteket og har laget en tekst hvor de beskriver hva du kan gjøre her. Videre kommer de med noen fine bokanbefalinger.

 

Biblioteket for oss:

Vi har hatt jobbdag på Revetal bibliotek i dag. Vi vil gjerne anbefale biblioteket for deg. Biblioteket har mange koselige sitteplasser hvor du og vennene dine kan jobbe, øve eller være sammen. I første etasje er det kafé med god mat og drikke. I andre etasje er det sofa og et hjørne med mange sitteplasser og TV. Hvis du vil sitte i fred eller har lyst til å være alene og lese er det grupperom du kan sitte på. I tredje etasje er det stoler mot vinduet slik at du kan se rett ut på den fine utsikten mot Re. På biblioteket er det PC-er du kan bruke til å være på nettet eller å jobbe med skoleoppgaver. Biblioteket har selvfølgelig mange forskjellige utvalg av mange forskjellige bøker av alle sjangere fra Fantasy til Skjønnlitteratur.

Det er mange spennende ting som også skal komme til Revetal bibliotek. Det skal for eksempel komme en Playstation til biblioteket, hvor du kan spille med venner eller for deg selv. Biblioteket har en rekke med spennende spill du kan spille på Playstationen for eksempel Minecraft, Crash bandicoot, Little big planet og masse andre spill.

 

Her er det tre bøker vi anbefaler til deg:

Rød dronning

Serien rød dronning av Victoria Aveyard er en spenningsfylt fantasy-serie. Den første boken heter Rød dronning. Jenta Mare finner ut at hun ikke var den hun trodde hun var. Hun finner nye venner og en rekke med fiender. Hun må gjennom en rekke vanskelige og harde opplevelser og prøver. Vi anbefaler denne boken grunnet den spennende og fengslende historien, og de overraskende og sjokkerende øyeblikkene i boken.

Nådegaven

Nådegaven er en fantasy-serie skrevet av Kristin Cashore. Boken handler om jenta Katsa med nådegaven å drepe. I løpet av reisen hennes møter hun gutten Po som hun ikke regnet med å bli så godt kjent med. Vi anbefaler denne på grunn av spenningen boken inneholder og uventende hemmeligheter og overraskelser.

Smaragdatlaset

Smaragdatlaset handler om de tre søsknene: Kate, Michael og Emma. De har alle hver sin personlighet og møter en rekke utfordringer når de blir sendt vekk fra hjemmet sitt og mister foreldrene sine. 10 år senere etter mange forskjellige barnehjem finner de ut sannheten om familien deres. Denne serien anbefaler vi grunnet den triste og tunge historien deres. Men også den fine historien om hvordan de holder sammen i tykt og tynt.

Translate »